Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

23 ianuarie 2010

Pista de alergare la poalele Tampei

Salut,

Asociatia Cetatea Brasovului doreste sa realizeze in Brasov, sub Tampa, o pista de alergare in aer liber, dotata cu ansambluri din lemn pentru exercitii de gimnastica. Acest gen de piste de alergare sunt destul de intalnite si apreciate in alte tari, ele oferind sportivilor ocazia de a alerga in natura si, totodata, de a practica diverse exercitii. Circuitul de alergare pe care vrem sa il realizam la Brasov are lungimea de 2500 m, este sub Tampa (finish-ul concursului DUATLON CETATEA BRASOVULUI, pentru cunoscatori), si va avea in jur de 6-7 locuri special amenajate pentru alte exercitii (tractiuni, abdomene, etc.).Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de fonduri. In acest scop, asociatia noastra a aplicat la programul TARA LUI ANDREI, finantat de PETROM, in urma caruia un proiect din cele propuse de diverse comunitati este ales pentru finantare (5000 EUR).Proiectul castigator este cel care obtine mai multe voturi. Avem nevoie de votul dumneavoastra pentru a pune in practica ideea noastra si pentru a avea in Brasov prima pista de alergare de acest gen din tara.Pentru a ne vota, procedura este extrem de simpla si rapida.
1. Faceti click pe link-ul de mai jos :
http://www.taraluiandrei.ro/ orasul-tau/voteaza-proiectul- lunii.html
2. Bifati proiectul ‘PISTA DE ALERGARE LA POALELE TAMPEI, PENTRU BRASOVENI SI NU NUMAI’
3. Introduceti mai jos numele, prenumele si e-mail-ul dumneavoastra4. Veti primi imediat pe e-mail un mesaj faceti click pe link-ul propus si, astfel, procedura de votare este terminata
Mentionam ca o persoana nu poate vota decat o data.
Va multumim mult de ajutor si speram sa ne vedem in curand la o alergare la Brasov!Asociata CETATEA BRASOVULUI (www.cetateabrasovului.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu