Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

15 martie 2011

Padina Hotarelor-Piatra Craiului

Data:13.03.2011

Participanti: eu,Iuli,George,Paul, Geta,Iulia

Intai planificata in Bucegi, pe Clincea, am ajuns la ideea ca un Crai ar fi numai potrivit pentru o tura din sezonul Iarna-Primavara.

Ne-am anuntat in jur de 10 oameni, iar intalnirea era in gara, la trenul de 8 spre Zarnesti. Cum eu nu am reusit sa ma trezesc, am plecat cu trenul de 9 spre Zarnesti, urmand sa-i prind din urma pe ceilalti.

Deoarece erau prea multi oameni, s-a hotarat impartirea in 2 ture, una pe Valea Crapaturilor si Piatra Mica iar alta pe Padina Hotarelor.

Cum am si planificat de acasa, eu m-am dus pe Padina Hotarelor.

Vremea a fost frumoasa, vizibilitate destul de buna, zapada fiind un pic mai ciudata. Daca la intrarea in vale, era prezent doar un strat de zapada, pe la jumatatea vaii erau 2 straturi, respectiv unul mai intarit peste unul de pulver, care nu prezenta o foarte mare stabilitate. In partea superioara a vaii se puteau observa chiar si 4 straturi de zapada, pornid de la baza, unul de gheata, unul de pulver, unul de zapada mai intarita si la suprafata crusta.

Cu toate acestea nu am avut mari probleme, deoarece erau facute urme, deci, noi, nu exercitam nici un fel de presiune asupra zapezii. Daca aproape tot traseul am crezut ca urmele sunt de cateva zile, aproape de creasta, ne-am intalnit cu cei care facuse urmele. De aici pana in creasta, am trecut noi la batut urme.












Iulian
pauza de masa
Creasta Craiului
Piatra Mica

In Varful Turnu am facut o pauza de masa si apoi am coborat pe Lehmann la Curmatura. Dupa Zanoaga ne-am intalnit si cu ceilalti CPNTisti(Bogdan mic, Cezar, Cornel mic, Nina, Gabi, Alina si Mircea), care coborau de pe Piatra Mica.

A urmat drumul Botorog-Zarnesti si astfel pe la 7 eram in Zarnesti in gara.

Cam atat!

poza de grup, Vf. Turnul

Poze by George

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu